Protestuesit përplasen me policinë, protesta 28 mars

Mbeshtetes te opozites por dhe ish deputete perplasen me policine sepse duan ti afrohen parlamentit për të protestuar. Por policia nuk i lejon dhe ka vendosur kordon mu pranë godinës së KQZ-së.