Protestë edhe në Tiranë për lirimin e protestueve të arrestuar

Përfaqësues të shoqërisë civile së bashku me të afërm të të arrestuarve për protestën në Rrugën e Kombit protestuan mbrëmjen e sotme para Drejtorisë së Policisë Tiranë. Në këtë drejtori ndodhen një pjesë e protestuesve të arrestuar për shkak se paraburgimi në Kukës kishte mungesë ambjentesh për të akomoduar 24 banorët e ndaluar nga 36 urdhër-arreste në total të lëshuara nga prokuroria e Kukësit.
Vjosa permbyt dhe Selenicen
02/12/2017 - 11:13
Vjosa arrin pikën kritike
01/12/2017 - 12:44
Lumi Shkumbin del nga shtrati
01/12/2017 - 12:35