Protesta para parlamentit, hidhen gaz lotsjelles dhe uje

Situate e tensionuar para parlamentit. Protestuesit hedhin mjete piroteknike drejt oborrit te Parlamentit. Nderkohe qe kjo i kunderpergjigjet me gaz lotsjelles dhe me uje. Gjithashtu degjohet me megafon thirrja e policise per te ndaluar sulmin. FOTO: LSA