Protesta në Tiranë, kundër Minishengenit ballkanik

Nisma “Për shqiptarët dielli lind në Perëndim” po protestojnë përpara hotelit ku do të mbahet sesioni plenar i liderëve të Ballkanit Perëndimor. Në samit janë Presidenti i Serbisë, Aleksandër Vuçiç, kryeministri i Maqedonisë së Veriut Zoran Zaev dhe presidenti i Malizt të Zi Milo Djukanovic “Ne kundërshtojmë minishengenin ballkanik që është projekti i një jugosllavie të re. Kjo është axhenda personale e kryeministrit që po na con turravrap drejt rilindjes” tha Aulon Kalaja iniciator i kësaj proteste. Foto:LSA