Protesta e studentëve sot, zhvendosen tek Ambasada Amerikane

Në një lëvizje surprizë, studentët e kanë zhvendosur protestën mesditën e sotme (8 janar 2019) nga Kryeministria drejt Ambasadës amerikane. Qëndrimi tyre zgjati vetëm pak minuta dhe protesta ishte e karakterit simbolik. Ajo u monitorua nga forca të shumta policie. /FOTO LSA/