Protesta e LVV kundër Vuçiç në foto

Me thirrjet "Kosova zemra e Shqipërisë", Lëvizja Vetëvendosja në Tiranë po proteston kundër mini shengenit ballkanik. Ditën e sotme në Tiranë ndodhet Presidenti i Serbisë, Aleksandër Vuçiç dhe kryeministri i Maqedonisë së Veriut, Zoran Zaev, ndërsa Kosova nuk ka pranuar të marrë pjesë në këtë samit.