Pritet në atdhe trupi i pajetë i majorit Klodian Tanushi

Në lot bashkëshortja dhe djali i major Klodian Tanushit në ceremoninë e kthimit në atdhe të trupit të pajetë të njeriut të tyre. Klodian Tanushi humbi jetën gjatë një shpërthimi në Letoni i cili i mori jetën dhe nëntetares Zarife Hasani. Avioni ushtarak me arkivolin e mbuluar me flamurin shqiptar zbriti sot në mesditë në aeroportin Nënë Tereza.
Kur dështon në gatim
15/01/2018 - 17:08
Kur natyra krijon kryevepra
14/01/2018 - 15:58
Kukësi-Fenerbahce 2 me 2
13/01/2018 - 20:50