Pritet në atdhe trupi i pajetë i majorit Klodian Tanushi

Në lot bashkëshortja dhe djali i major Klodian Tanushit në ceremoninë e kthimit në atdhe të trupit të pajetë të njeriut të tyre. Klodian Tanushi humbi jetën gjatë një shpërthimi në Letoni i cili i mori jetën dhe nëntetares Zarife Hasani. Avioni ushtarak me arkivolin e mbuluar me flamurin shqiptar zbriti sot në mesditë në aeroportin Nënë Tereza.