Prishen banesat në Komunën e Parisit

Zgjerimi i rrugës "Dhimitër Shuteriqi" në zonën e Komunës së Parisit ka sjellë një tjetër përplasje mes banorëve dhe policisë. Ndërhyrja është cilësuar e padrejtë prej pronarëve të objekteve të cilët shprehen se shembja është selektive.