Princi George i Cambridge mbush 5 vjeç, festë në Karaibe

Nuk do të fotografohet dhe çdo herë që fotografët i afrohen për të shkrepur foto, ai arrin gjithnjë të kthejë fytyrën nga ana tjetër dhe 'të dhurojë' mimika zbavitëse. Fëmija i parë i Kate dhe William, princi George i Cambridge mbush 5 vjeç.
Banesa të paimagjinueshme
13/03/2019 - 14:01
Gruaja-'kameleon'
07/03/2019 - 18:58