Prapaskenat e vizitës së Trump në Mbretërinë e Bashkuar

Imazhet e paraskenve të presidentit amerikan Donald Trump në Mbretërinë e Bashkuar janë zbuluar nga Shtëpia e Bardhë. Fotot e udhëtimit të shumëpritur të Trump japin një paraqitje të rrallë të ngjarjeve që nuk janë parë nga publiku i gjerë. Fotografja Shealah Craighead, e cila ka qenë në krah të presidentit amerikan që nga janari, e ka shoqëruar në çdo vizitë të tij jashtë. Në më pak se 24 orë ajo ka kapur imazhet e Trump dhe Zonjës së Parë Melania që nga momenti kur ata prekin tokën britanik.