Post tërmeti në Korçë, gërmadha e çadra

Ministrja e Mbrojtjes, Olta Xhaçka ishte sot në fshatin Floq, i cili u prek nga tërmetet e tre ditëve të fundit. Xhaçka tha se është një situatë e vështirë, por premtoi se qeveria do t'i qëndrojë pranë dhe do të rindërtojë banesat e shembur dhe do të dëmshpërbleje ato të dëmtuara. FOTO: LSA