Policia në "Santa Quaranta"

Forca të policisë dhe zyrtarë të tjerë të prokurorisë ndodhen në kompleksin "Santa Quaranta" e cila pritet të vendoset në sekuestro preventive pas vendimit të Gjykatës së Krimeve të Rënda. Hoteli luksoz që ndodhet në Sarandë është pronë e Klement Balilit, ose i njohur ndryshe si “Eskobari” i Ballkanit.