Po vijne deputetet, policët e gazetarët gati

Pas një muaji karantinë, me maska dhe dorashka në duar deputetët iu drejtuan sot godinës së parlamentit. Seanca plenare parashikon miratimin e ndryshimeve të Kodit Penal sa I takon masave të jashtëzakonshme apo në gjëndje të epidemisë. Ndërkohë jashtë si gjithmonë në gadishmëri për të pasqyruar cfarë ndodh janë gazetarët të cilët ndjekin me vëmendje çdo zhvillim. Foto: LSA