Plazhet fantastike sekrete

Katër brigje ëndrrash, ku renditet edhe plazhi 'fantazmë' që duket e zhduket në varësi të baticës. Mbase plazhi nuk është objektivi kryesor gjatë një udhëtimi në Japoni, një komb aq i pasur me kulturë dhe art, por përgjatë 30 mijë kilometrash bregdet, ka disa plazhe aq të bukur dhe tërheqës, që meritojnë më shumë se vëmendje.