Plazhe me ngjyra

Tetë plazhe të mrekullueshëm me rërë me ngjyra: nga Hauai në Indonezi, nga Malta në SHBA. A ka mundësi të zgjedhim pushimet verore, sipas ngjyrës së preferuar? Shihni fotot dhe mendojeni një herë!