Pirelli 2019, kalendari i muzave

Një kalendar që nuk tregon vetëm trupa, por edhe jetë. Ky është kalendari 'Pirelli' për vitin 2019, prezantuar në Milano dhe realizuar nga fotografi i modës skoceze Albert Watson. Janë katër muzat e fotografuara në 40 imazhe me ngjyra dhe bardh e zi, të realizuara mes Miami dhe New York. Aktoret Laetitia Casta, Gigi Hadid, Julia Garner dhe balerina Misty Copeland. Sipas fotografit Watson, janë katër "filma të vegjël", treguar në kalendar, katër histori mes ëndrrës dhe realitetit.