Peshkimi me magnet, i riu gjen "thesarin" në liqen

Ky peshkatar gjeti një mënyrë të ndryshme për të peshkuar. Në vend të grepit ai përdori magnetin në mënyrë që të kapte objektet metalike në fund të një liqeni. Por Adam Hastings, 22 vjeՎ, arriti të nxirrte nga uji një "thesar". E gjitha ka ndodhur në liqenin e parkun Cheltenham, ku kasaforta ishte e mbushur me stoli, orë, medalje të ushtrisë dhe letra të ndryshme.