Përrallore, Rihana merr me qera shtëpinë me çmim marramendës

Rihana ka marrë me qera një shtëpi luksoze në Londër. Çmimi i i kësaj shtëpie është plot 16.000 paund në javë. Shfletoni fotogalerinë dhe shikoni sesi duket kjo shtëpi nga brenda.
Studentët rinisin protestat
22/01/2020 - 11:17