Përmbytet kisha e Shën Mëhillit në Voskopojë

Reshjet intesive në juglindje përgjate ditëve të fundit nuk kanë kursyer as kishat, duke shkatërruar një pjesë të tyre. Një situate e pazakontë është shënuar në kishën e Shën Mëhillit në Voskopojë, ku uji ka depërtuar në pjesën e brendshme të kishës, duke shkaktuar dëme të konsiderueshme. Menjëherë punonjës të Drejtorisë së Monumenteve kanë marrë masa emergjente për largimin e ujit në brendësi, duke normalizuar situatën dhe janë marrë masa për devijimin e ujërave sipërfaqësore.