Përfundon mbledhja e kryesisë së PD, protesta e radhës në 25 maj

Sapo ka përfunduar mbledhja e kryesisë së PD-së dhe kreu i opozitës, Lulzim Basha njoftoi se është vendosur që protesta e rradhës të mbahet më 25 maj në mbrëmje. Basha shtoi se vendi është në kushtet grushtit të shtetit. FOTO: LSA