Partizani "shtyn" Vllazninë drejt të Parës

Partizani ka mposhtur pastër 2-0 Vllazninë, një humbje që për shkodranët mund të jetë dhe ajo decizivja, pasi për momentin janë të rënë në Kategorinë e Parë. / Foto LSA/