Partizani në dy fronte, merkato dhe stërvitje

Nga qëndra stërvitore në Antalya, skuadra e Partizanit po punon në dy fronte: fazën përgatitore dhe në merkato. Paraditën e sotme, me ekipin e "demave" janë bashkuar dhe 2 blerjet e reja të Partizanit, braziliani Lukas dhe mbrojtësi Egzon Belica.
Bayern "zbarkon" në Doha
04/01/2018 - 18:38
Të krijosh art nga gjethja
04/01/2018 - 16:08