Parlamenti mes Durrësit dhe Tiranës

Në këtë të 'enjte parlamentare' deputetët e opozitës zgjodhën Durrësin për të kuvenduar, ndërkohë që mazhoranca vazhdoi seancën normalisht nga Parlamenti i Shqipërisë në Tiranë. Edhe pse në distancë, replikat zhvilloheshin me të njëjtin intensitet.
Impianti luksoz i kuajve
11/11/2019 - 22:12
Magjia e "Arena Kombëtare"
10/11/2019 - 20:42
Halloween në Tiranë
31/10/2019 - 22:47