Parking katastrofal

Të mësosh të ngasësh makinën mund të jetë shumë herë më e thjeshtë se të mësosh ta parkosh atë. Por ka edhe raste, kur ke bërë një parkim të shkëlqyer, një profesionist i vërtetë dhe për ironi të fatit të ndodh të të aksidentohet makina pikërisht atëherë kur ke "shkëlqyer" Ne ju ofrojmë disa pamje të parkimit të makinave, që nuk do ia uronim askujt ta kishin atë fat.