Parajsat tokësore ku natyra jep spektakël

Shumë nga këta vende janë aq të bukur dhe tërheqës sa janë cilësuar 'Pasuri e njerëzimit' nga Unesco. Bëhet fjalë për qoshe të botës aq mahnitëse sa duhen vizituar të paktën një herë në jetë.