Parajsat mbi tokë

Ja ishujt-parajsë mes Floridas dhe Haitit. Plazhet e tyre janë ndër më të bukurat në botë. Det i kristaltë, një barrierë të pafundme koralore, plazhe me rërë të bardhë dhe të butë, ishujt e Turks dhe Caicos janë një parajsë e vërtetë. Gjenden në oqeanin Atlantik, rreth 575 mijë km në juglindje të Majemit dhe 90 mijë km në veri të Republikës Domenikane, në ishujt e Haitit. Një arqipelag me 40 ishuj, i cili krjon pjesën më jugore të arqipelagut të Bahamasit.

FOTOGALERI TJERA

Plazhe me ngjyra

26/06/2018 - 15:27

Shpikës..nga nevoja

26/06/2018 - 14:12

Dembelë apo të zgjuar?

25/06/2018 - 19:49

Bet Awards 2018

25/06/2018 - 13:57

Konkurs ...shëmtie

25/06/2018 - 09:23