Panairi “Shqipëria punon tokën”

Është çelur në këtë përvjetor të 73-të të Çlirimit të Shqipërisë dhe 105-vjetor të shpalljes së Pavarësisë, panairi “Shqipëria punon tokën”. Në këtë panair të organizuar nga Ministria e Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural, janë përfaqësuar 31 bashki te vendit dhe rreth 600 ekspozitorë. Femerët dhe blegtorët kanë kërkuar më shumë mbështetje nga ana e institucioneve shtetërore, pasi skemat e subvencioneve thuajse janë zero.