Në instagram një yll, në jetën e përditshme katastrofë

Kayla Jenkins, e njohur si Okaylaaa është modele 24 vjeçare. Ajo ka 600.000 ndjekës të regjistruar në kanalin e saj në YouTube dhe mbi 100.000 ndjekës në Instagram . Çudia më e madhe është që ndryshe paraqitet në pamjen e jashtme dhe ndryshe brenda mureve të shtëpisë. Ajo ka lënë shtëpinë ku jetonte me qira në Mançester shumë pis. Akoma më i rëndë fakti pa shlyer detyrimet që kishte ndaj qiradhënësit. Shfetoni fotot