Palestra ideale për dimër: mali

Mali është vendi perfekt për të tretur kaloritë. Të lëvizësh në dëborë, është aktiviteti ideal për të djegur yndyrnat e depozituara, por edhe për të tonifikuar muskulaturën dhe për t’u mbushur me oksigjen.