Pak momente para se të ndodhte “katastrofa”!

Koha është gjithçka kur vjen puna për të kapur një “goditje të madhe”. Dhe në këto raste, fotografët kanë ditur ta kapin atë. Këtu do të shihni disa shkrepje që janë kapur pak momente para se të ndodhte "katastrofa".
Java afrikane në fotografi
18/05/2018 - 09:03
Ja si do të duket Piramida
16/05/2018 - 15:53
Të pasme "shkëlqyese"
15/05/2018 - 10:09