Pak momente para se të ndodhte “katastrofa”!

Koha është gjithçka kur vjen puna për të kapur një “goditje të madhe”. Dhe në këto raste, fotografët kanë ditur ta kapin atë. Këtu do të shihni disa shkrepje që janë kapur pak momente para se të ndodhte "katastrofa".

FOTOGALERI TJERA

Sa qetësi sot..

09/07/2018 - 12:11

Xhiro nëpër Hollandë

09/07/2018 - 11:32

Aktorja çmend me bikini

09/07/2018 - 09:38

Perla të Provencës

08/07/2018 - 10:06

Shtretër plazhi si këto

07/07/2018 - 19:04

Të mahnitesh në Tokio

07/07/2018 - 18:13