Opozita e re e humb qetësinë, show në sytë e OSBE

PS dhe opozita politike duket se kanë gjetur qetësinë pas vendimit të kësaj të fundit për tu bërë pjesë e reformës zgjedhore. Tashmë "fronti i luftës" është zhvendosur mes opozitë jashtë Kuvendit dhe asaj në Kuvend. Deputetët e rinj e humbën qetësinë, duke dhuruar shfaqje në tryezën e OSBE.
Fotografi të pabesueshme!
10/10/2019 - 10:09
Imazhe të pabesueshme!
10/10/2019 - 10:09
"Na ishte njëherë Londra"
08/10/2019 - 08:34