Operacioni "Nadir"

Një 38 vjeçar është arrestuar sot në Lushnje në kuadër të operacionit ndërkombëtar antidrogë të koduar “NADIR”. Hetimi përbashkët i policisë shqiptare me Policinë italiane dhe Karabinierinë e Kompanisë Roma Centro ka bërë të mundur të ndiqen penalisht 31 persona prej të cilëve 12 janë arrestuar në flagrancë.