Omani në çadër, eksperiencë e ‘1001 netëve’

Omani është perfekt për të bërë një udhëtim me çadër, të ‘zhytur’ në natyrë, sidomos në stinët e mesme siç janë pranvera apo vjeshta. Kudo në sulltanat, kampimi është i lirë dhe mund të ngresh çadrën në plazh, mal apo në shkretëtirë.
Impianti luksoz i kuajve
11/11/2019 - 22:12
Magjia e "Arena Kombëtare"
10/11/2019 - 20:42
Halloween në Tiranë
31/10/2019 - 22:47