Njihuni me zotëruesit e "modës së rrugës"

Shpesh kemi frikë se mos paragjykohemi nga të tjerët nga aparenca e jashtme. Mendohemi mirë para se të vishemi pasi kujtojmë se dikush do të na përqeshë. Por a do të dilnit në publik kështu, pra si këta persona në këtë fotogaleri?! Shikoni fotot dhe mendohuni mirë...