Njihuni me trajneren e parë femër në Arabi

Dashuria për sportin nuk e ka ndaluar një grua arabe për të marrë licencën e trajneres nga FIFA dhe për të qënë trajneria e parë femër që drejton një skuadër futbolli meshkujsh.
Magjia e "Arena Kombëtare"
10/11/2019 - 20:42
Halloween në Tiranë
31/10/2019 - 22:47