Njihuni me "Spongebobin" e jetës reale

Një vajzë ka zgjedhur që të kalojë kohën e lirë duke krijuar kostume dhe imazhe të personazheve në filmat e animuar. Shumë persona e pëlqejnë aftësinë e saj për tu grimuar dhe për tu kthyer në “Spongebob” apo “Pokemon”.