Njihuni me qytezën me shtëpitë e veçanta

Alberobello, e cila ndodhet në Puglia të Italisë, mund të konsiderohet si një nga qytezat më spektakolare në botë. Kjo, për shkak të shtëpizave të veçanta që ka kjo zonë. Italia në fakt, është një nga vendet më të bukura në botë, dhe natyrisht, edhe me të vizituara.