Njihuni me qytetet e botës antike

Qytetërimi nuk është ky që njohim ne sot, ka lindur mijëra vite më parë dhe ka ndryshuar forma rrënjësore. Në këtë fotogaleri do të njiheni me disa nga qytetet antike rreth botës.