Njihuni me qytetet e botës antike

Qytetërimi nuk është ky që njohim ne sot, ka lindur mijëra vite më parë dhe ka ndryshuar forma rrënjësore. Në këtë fotogaleri do të njiheni me disa nga qytetet antike rreth botës.
Asgjë nuk është e pamundur
28/11/2017 - 21:17
Aksidentohet eskorta e Ramës
27/11/2017 - 14:15