Njihuni me qytetet e botës antike

Qytetërimi nuk është ky që njohim ne sot, ka lindur mijëra vite më parë dhe ka ndryshuar forma rrënjësore. Në këtë fotogaleri do të njiheni me disa nga qytetet antike rreth botës.

FOTOGALERI TJERA

Dembelë apo të zgjuar?

25/06/2018 - 19:49

Bet Awards 2018

25/06/2018 - 13:57

Konkurs ...shëmtie

25/06/2018 - 09:23

Nuk është ashtu siç duket

24/06/2018 - 13:24

Sa verë 'e çmendur' sivjet

23/06/2018 - 19:08