Njihuni me qytetet e botës antike

Qytetërimi nuk është ky që njohim ne sot, ka lindur mijëra vite më parë dhe ka ndryshuar forma rrënjësore. Në këtë fotogaleri do të njiheni me disa nga qytetet antike rreth botës.

FOTOGALERI TJERA

Kryeministri ynë 'stil'

31/07/2018 - 11:21

Me shokë si këta....

30/07/2018 - 20:46

Veshja e muajit

30/07/2018 - 17:40

Plazhi i Qerretit

29/07/2018 - 21:04

Plazhet fantastike sekrete

28/07/2018 - 11:01