Njihuni me modelet seksi në kalendarin e pazakontë me 13 muaj

Disa modele të njohura janë shfaqur tepër provokuese në setin fotografik për kalendarin e parë të botuar nga revista Carine Roitfeld. Gigi Hadid, Candice Swanepoel janë tre nga 13 vajzat që bashkëpunuan me ish-kryeredaktorin e Vogue për këtë projekt që përfshi Olimpiadën Speciale. CR Fashion Book nga revista Roitfel erdhi në vitin 2012, por nuk kishte sjellë asnjëherë një kalendar. Për herë të parë publikimi vendosi të përfshijë 13 muaj, duke nisur nga dhjetori i 2017 deri në dhjetorin e 2018. Modelet duken tepër seksi dhe provokuese, ku linjat e tyre marrin vëmendjen më të madhe.