Njihuni me majmunët e parë në botë të klonuar

Dy majmunë janë primatët e parë të klonuar duke përdorur të njëjtën teknikë të deles Dolly. Kjo teknikë tregon se prespektiva e klonimit të njeriut është edhe më e afërt. Por shkencëtarët paralajmërojnë se mund të mos jetë arsye e mirë të krijojmë klone të tillë dhe se pyetje ligjore dhe etike duhet të marrin përgjigje përpara për kërkime të tilla.