Njihuni me listën e veshjeve më të këqija në Çmimet Grammy

Çmimet Grammy shënojnë një nga netët më të mëdha të industrisë muzikore, duke ofruar këngët dhe këngëtarët më të mirë, duke iu ofruar mundësinë që të festojnë arritjet e tyre gjatë gjithë vitit si edhe të tregojnë sesa shije kanë në vjeshje. Ndërsa disa prej yjeve goditën më veshjet e tyre, të tjerë u përfshinë në listën e veshjeve më të këqija që 60 vjetorin e Çmimeve Grammy. Beyonce, Lady Gaga, Heidi Klum, Pink dhe Rihanna janë disa nga emrat më të mëdhenj të muzikës që dështuan me veshjet e tyre.