Njihuni me fëmijën me sindromën Down që sapo hyri në histori

Një fëmijë 18 muajshe sapo ka hyrë në histori. Ai është Lucas Warren, një fëmijë me sindromën Down që ka arritur që të marrë çmimin Buzëqeshja, për herë të parë në historinë 91-vjeçare të konkursit 'Gerber'. Të mërkurën kompania njoftoi se fituesi i Gerber Baby Photo Search është Lucas Warren nga Gjeorgjia. Lucas dhe familja e tij kanë marrë një çmim prej 50 mijë dollarë.