Njihuni me çiftin që udhëtuan çdo muaj për dy vjet rresht

Australiani Jake Snowden njohu Marie Ferling, nga Dusseldorf i Gjermanisë, rastësisht në një plazh të Tailandës.
Këtu vinë vajzat!
13/04/2018 - 18:08
Jeta para dhe pas martese
10/04/2018 - 20:51