Njihuni me 20 vjeçaren që nuk do të rritet

Është 20 vjeç, por ka mbetur një fëmijë brenda vetes...dhe jo vetëm, por edhe në paraqitje. Heidi është një vajzë nga Oregon i SHBA, e cila vishet ende me pizhama bebesh, me dizenjo dhe njgyra pastel të të vegjëlve, pëlqen të luaj me pellushët, mban në shtëpi tapetë të vegjël për t'u rrotulluan në ta dhe mban gjithnjë me vete biberonin e saj. Nuk heq dorë nga biberoni dhe e gjithë garderoba e saj është e mbushur me veshje fëmijësh (në masën e saj) ndjyrë rozë. Me pak fjalë, Heidi nuk e ka ndër mend të rritet.