Njhuni me skulptorin që kthen trungjet e pemëve në vepra arti

E kush tha që mbetjet nga pemët e rëna nuk mund të kthehen në vepra arti? Andrea Gandini, skulptori 22 vjeçar nga Roma, ka nisur me këtë punë pesë vite më parë dhe tani sapo ka përfunduar skulpturën e 66-të.
Lumi Shkumbin del nga shtrati
01/12/2017 - 12:35
Të bësh art me kafe
30/11/2017 - 15:05